Vint persones amb discapacitat d’Alba podran accedir gratuïtament als partits de futbol del Tàrrega

02/07/2019

L’Obra Social "la Caixa" finançarà a la U.E. Tàrrega l'abonament de 20 carnets de l'equip perquè en facin ús les persones del Grup Alba

Vint persones amb discapacitat del Grup Alba podran accedir de manera gratuïta al Camp de Futbol Joan Capdevila de la capital de l'Urgell per gaudir dels partits de l'equip local. Això serà possible gràcies al conveni a tres bandes que aquest dilluns han signat el president de la Unió Esportiva Tàrrega, Gerard Caro; la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Urgell-Segarra, Anna Suria; i Maite Trepat, directora del Grup Alba.

Els 20 abonaments anuals de la Unió Esportiva Tàrrega seran finançats per l’Obra Social "la Caixa" gràcies a una aportació de 1.000€ que l'entitat bancària farà a l'entitat esportiva.

De moment, ja hi ha una desena de persones d'Alba que són habituals als partits del Tàrrega i s'espera que amb aquesta iniciativa el grup d'aficionats pugui augmentar, contribuint així a portar animació al camp.

El conveni, però, vol anar més enllà d'aquesta primera acció. Les tres parts han manifestat la voluntat d'impulsar noves iniciatives per fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat al món esportiu. Així doncs s'ha parlat de poder fer entrenaments al camp de futbol del Tàrrega per part de l'equip del Club Alba o bé començar a estudiar la possibilitat de crear una secció "special" de la Unió Esportiva Tàrrega. Equips com l'Espanyol, l'Europa o el Sant Andreu ja compten amb una secció special dins del club integrada per persones amb discapacitat.

Infolleida