Un motorista mor en una sortida de via a la L-303 a Puigverd d'Agramunt

20/07/2023

Amb aquesta víctima, són 83 les persones que han mort en accident de trànsit

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a la L-303 a l’altura del punt quilomètric 19.4 a Puigverd d'Agramunt (Urgell). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19:57 h.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta va patir una sortida de via. A conseqüència de l’accident, va morir el conductor de la motocicleta, R.G.M., un home de 54 anys, veí de Santa Coloma de Cervelló.

Arran de la incidència, es van activar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’equip de psicòlegs del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

InfoLleida