Rècord de públic al novè festival Sardines & Marinada de Tàrrega

26/07/2019

Més de 1.000 persones han passat pels tres concerts que s'han celebrat als jardins de l'Associació Alba a Tàrrega

Més d’un miler de persones han passat pels jardins de l'Associació Alba, a Tàrrega, on s'ha celebrat festival Sardines & Marinada. Durant els tres concerts que han integrat la novena edició del festival, s'han servit més de 900 sopars a base de sardines i llonganissa a la brasa.

Les tres sessions, que han tingut lloc els darrers tres dijous de juliol, han tingut més bona acollida que mai gràcies al bon temps i a la proposta gastronòmica i musical, arribant a fer el rècord de visitants. El Sardines & Marinada, organitzat pel Grup Alba, ha estat possible gràcies a la participació de 90 voluntaris de l’entitat que s’han encarregat de fer les diferents tasques, des de preparar el sopar, servir a la barra o muntar taules.

Aquest passat dijous a la nit es va cloure el festival amb el monòleg del Marc Buxaderas i la música festiva del grup targarí Pascual & els Desnatats, que ja són un clàssic del Sardines.

Després de nou anys, el festival s’ha consolidat com una de les propostes importants de l’estiu, aconseguint crear un espai inclusiu on es barregen públics d’edats molt diverses i persones amb capacitats diferents.

Els beneficis obtinguts de la barra i del sopar es destinaran a projectes per als usuaris de l’entitat. 

El Sardines & Marinada ha comptat també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega des de la Regidoria de Cultura, el Festival Paupaterres i enguany hi ha col·laborat com a patrocinador el grup de concessionaris Drivim. 

Infolleida