Macrotrobada entre els participants dels camps de treball de Quàlia

07/07/2018

L’entitat targarina ha desenvolupat quatre camps de treball a la província de Lleida per a joves d’entre 14 i 17 anys que han desenvolupat tasques de caire social

Tàrrega ha acollit una macrotrobada entre els participants dels camps de treball gestionats per Quàlia, el servei de lleure i projectes educatius de l’Associació Alba. Enguany seran quatre els camps de treball que haurà promogut l’entitat targarina, a Agramunt, Linyola, el Pont de Suert i Cervera i, on el cas de la capital de la Segarra, els joves participants són vinguts d’arreu d’Espanya. En aquesta jornada comuna desenvolupada a Tàrrega, els 52 membres dels camps de treball han participat en tres tallers sobre transformació social per tal de reflexionar sobre les diferències de gènere, el medi ambient i la inclusió.

Aquestes activitats són una oportunitat de creixement pels joves de 14 a 17 anys que en prenen part, i és que més enllà de les noves amistats i vincles que estableixen, aprenen valors tan rics com la disciplina, el respecte i la cooperació.

Els projectes desenvolupats per Quàlia no coincideixen en dates i han consistit o consistiran en la rehabilitació d'escenaris de la guerra civil, el condicionadament d’una segla molinal, intervencions en camins malmesos i construccions i serveis de jardineria.

Albert Morales