L’Associació Alba incentiva el voluntariat entre els joves amb el programa “Amics”

06/07/2017

Durant els mesos de juliol i agost, l’entitat ofereix una immersió en el món del voluntariat a través de tallers i xerrades

Arran de la creixent demanda de joves que volen fer un voluntariat durant els mesos d’estiu, l’Associació Alba ha impulsat el projecte “Amics”, un programa que ofereix a joves de 14 a 17 anys la possibilitat de formar-se a través de valors del voluntariat, com a eina de transformació social.

Durant els mesos de juliol i agost, l’entitat oferirà aquest servei de forma setmanal, en què els participants descobriran el món del voluntariat a través de diverses formacions, xerrades i tallers. A més  tocaran temes de drets, deures o valors, vinculats a aquest àmbit, i compartiran estones amb les persones del Centre Ocupacional o de l’obrador de galetes.

A més, els joves realitzaran una formació on coneixeran diverses entitats targarines que també treballen en el voluntariat.

Un total de 8 joves han participat en la primera setmana del programa “Amics”. Els nois i noies han valorat molt positivament la seva introducció al món del voluntariat i la tasca que realitza l’Associació Alba.

El programa “Amics” compta també amb voluntaris internacionals de països com França, Alemanya, Lituània i Turquia, que expliquen la seva experiència i quines són les iniciatives de voluntariat internacional que s’organitzen.

Francesc García