L’Associació Alba forma una cinquantena de joves en el món del voluntariat

03/07/2019

L’entitat impulsa per tercer any un programa que ofereix a nois i noies d’entre 14 i 17 anys una primera experiència com a voluntaris

Joves d’entre 14 i 17 anys participen aquests dies en la tercera edició del programa de voluntariat que l’Associació Alba de Tàrrega du a terme durant el mes de juliol. Sota el lema “Sigues un changemaker”, l’entitat vol introduir als nois i noies en el món del voluntariat a través de formacions, xerrades i tallers. A més, el programa dona l’oportunitat als joves de participar en les diverses tasques que realitza l’Associació Alba.

L’any passat un total de 50 joves van participar en aquest programa. Aquest any s’han inscrit més d’una cinquantena de nois i noies que volen tenir una primera experiència amb el voluntariat o repetir la que ja van viure l’any anterior.

El programa de voluntariat de l’Associació Alba compta també amb voluntaris internacionals que venen de França, Alemanya, Lituània o Turquia. Aquests compartiran amb els joves voluntaris les seves vivències i els informaran d’altres iniciatives que s’organitzen en aquest àmbit.

Francesc García