Inici extraordinari del «Sardines i Marinada»

06/07/2018

La primera cita d’aquest cicle de sopars i concerts a la fresca va comptar amb una molt bona assistència i va oferir un maridatge perfecte de menjar i música

Tàrrega va donar el tret de sortida al cicle de concerts i sopars a la fresca «Sardines i Marinada», una iniciativa promoguda des de l’Associació Alba que es celebra durant tres dijous del mes de juliol amb la finalitat d’aconseguir fons solidaris per aquesta entitat i establir un punt de trobada entre els usuaris, familiars i treballadors.

A les brases i a la barra el ritme no va afluixar ni un moment i es que van ser moltes les persones que es van atansar fins als jardins de l’Associació Alba per gaudir d’una àmplia proposta gastronòmica sota la música d’Ariga Soul i Invesend Band.

Com a novetat d’aquesta edició de Sardines i Marinada, en l’últim sopar, que serà dijous 26 de juliol, s’oferiran cargols després de que l’Associació i l’Aplec del Cargol hagin arribat a un acord de col·laboració i per destinar tots els beneficis al Parc d’Habitatges d’aquesta entitat. La segona cita serà el dia 12, amenitzat amb la rumba i el funky de Miaú.

Albert Morales