Èxit de públic del primer Sardines&Marinada de l’Associació Alba de Tàrrega

12/07/2019

Aquesta proposta estiuenca combina sopars a la fresca amb música en directe i és possible gràcies als voluntaris de l’entitat

Els jardins de l’Associació Alba de Tàrrega s’han omplert de públic aquest dijous coincidint amb la primera cita del Sardines&Marinada. Fins a 250 persones han assistit a aquest esdeveniment que combina sopars a la fresca amb música en directe, i que té com a objectiu crear un espai inclusiu on es barregin públics d’edats molt diverses i persones amb capacitats diferents.

El Sardines&Marinada el fan possible els voluntaris del Grup Alba, molts d’ells professionals i persones vinculades a l’entitat. Aquesta activitat és una de la que més voluntaris aplega. En aquesta novena edició hi participen fins a una quarantena.

La primera nit del Sardines&Marinada ha estat amenitzada amb la música de Mabel Flores, i ha donat el tret de sortida al festival Paupaterres. La setmana que ve serà el torn del grup de versions cerverí Inversen Band i dels targarins Bredda. El monologuista Marc Buxaderes i el grup Pascual&Desnatats clouran el Sardines&Marinada el dia 25 de juliol.

Francesc García