El Taller de Virginias presenta les seves novetats a la Fira del Torró i Xocolata a la pedra d'Agramunt

04/10/2022

Donarà a conèixer una desena de novetats entre les quals es troben nous sabors de les gammes Praliné, Sublime i 0% sucres afegits

El Taller de Virginias, reconeguda marca de torrons i xocolates des de 1932, arrenca la temporada de torrons i xocolates a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que se celebrarà el 8 i 9 d'octubre a la localitat lleidatana. Les novetats d'enguany inclouen nous sabors en les gammes Praliné, 0% sucres afegits i Sublime, entre les quals es troba l'estrella d'aquesta temporada: el Torró de Panettone.
 
La companyia aprofitarà també aquesta trobada per a mostrar la seva aposta en la categoria de xocolates, en la gamma Benefits, composta per xocolates funcionals que incorporen ingredients que ajuden a la cura del cos. Com no podia ser d'una altra manera, comptaran també amb tota la gamma de Xocolata d'Agramunt, amb els seus sabors de sempre, elaborats i presentats de manera tradicional. També com a novetat, El Taller de Virginias acudeix a la trobada amb el segell IGP en el seu Torró d'Agramunt, un reconeixement molt especial per a la marca.
 
Les estrelles d'aquesta fira
Com ja és habitual, l’empresa afronta aquests últims mesos de l'any amb productes innovadors per a incorporar aquest nadal en els sopars i menjars nadalencs. L'estrella d'enguany serà el Torró de Panettone, que amb el seu sabor, forma i presentació, pretén conquistar els paladars més exigents. El nou torró està compost per tres xocolates diferents i una capa de bescuit sense gluten, per la qual cosa és apte per a tots els consumidors.
 
També com a novetat, la família de torrons de Praliné creix amb tres novetats: la incorporació del torró trufado de caramel i cookies, ‘Cookies Gold’; Pastís de llimona del Mediterrani, ‘Lemon Pie’; el torró de Maduixes amb ginebra, ‘Strawberry Gin’ i el torró de Xocolata a la Flor de Sal.
 
L'afirmació de que gaudir d'un torró no té per què ser sinònim de consumir grans quantitats de sucre és una de les filosofies de la signatura, per la qual cosa també presenten nous productes que s'uneixen a aquesta gama: la Llimona Bombó en la versió 0% sense sucres afegits i el Torró de gemma amb guindes al licor 0% sucres afegits. Son productes de gran acceptació en la versió amb sucre que ara recreen amb 0%.

Presència a l’Aula del Gust i Aula del Tast
El Taller de Virginias presentarà les seves novetats als Stands 17,18,19 i durant la Fira del Torró, també estarà present, amb diferents activitats, als espais de l’Aula del Gust i l’Aula del Tast. El dissabte, 8 d’octubre, a les 17.00h la marca participarà en la degustació del Xuixo de Girona farcit amb Torró d’Agramunt de Virginias amb el mestre pastisser Julià Castelló.
 
El mateix dia a les 19:30h, a l'Aula del Gust, Arnau Paris, guanyador de Màster Xef i cuiner del programa CUINES de TV3 presentarà les novetats dels torrons i Xocolates d'Agramunt del Taller de Virginias.
 
Com a tancament a un cap de setmana ja tradicional per a la marca, el diumenge a les 12.30h a l’Espai Guinovart, es presentarà el celler dels artistes de la gamma Art Tradició d’El Taller de Virginias conduit pel seu director general Angel Jubete.

Sobre El Taller de Virginias
El Taller de Virginias és el primer obrador de VIRGINIAS creat a la localitat lleidatana d’Agramunt l’any 2019. La creació d’aquest taller coincideix amb la reinvenció de la companyia de la mà d’Acrimont Foods per portar al consumidor dolços que combinen tradició i alta cuina.
 
En aquest espai es poden trobar, degustar i descobrir tant els productes de Virginias com els d’El Taller de Virginias, així com conèixer la tradició torronera d’Agramunt.
 
Virginias, amb més de 80 anys al mercat, és marca pionera en la producció de torrons i xocolates. Al llarg del seu recorregut, ha arribat a ser líder sense sucres afegits, gamma de productes que encara conserva i fomenta.
InfoLleida