Gisel Llobet renuncia a l'acta de regidora de Junts per Tàrrega

30/12/2023

Per motius "merament personals"

Gisel Llobet ha presentat aquesta setmana la seva renúncia a l’acta de regidora de Junts per Tàrrega a l’ajuntament de la capital de l’Urgell la qual es farà efectiva en el pròxim ple de la corporació, previst per a finals de gener.

Llobet ha destacat que deixa l’acta de regidora per motius “merament personals” i ha argumentat: “Deixo, per ara, la primera línia de la política municipal per atendre àmbits de la meva vida que actualment necessiten més atenció i es fa difícil la conciliació. Continuo dins el partit polític, continuaré treballant amb l’equip de Junts per Tàrrega i el nostre projecte. Deixo l’acta de regidora per no poder atendre degudament el compromís que vaig adquirir amb la senyora Perelló, a qui he d’agrair la seva confiança; l’equip de regidors de Junts per Tàrrega, a qui encoratjo a seguir treballant; i, en definitiva, els ciutadans de Tàrrega que van depositar en mi la seva confiança”.

Llobet es va incorporar com a regidora després de les eleccions del 2019 a Junts per Tàrrega, partit encapçalat per Rosa Maria Perelló. En els comicis del passat mes de maig anava de número 3 de la llista.

En cas que entri el següent de la llista, Jaume Vall s’hauria de convertit en regidor de l’oposició. 

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega) / Foto: Ajuntament de Tàrrega