Roses de Sant Jordi amb valor afegit

18/04/2017

L’obrador de galetes El Rosal preparar roses de galeta i xocolata per aquesta diada tan senyalada

Sant Jordi s’apropa i a l’obrador de galetes El Rosal de Tàrrega, gestionat per l’Associació Alba, treballen de valent per tenir a punt les originals roses de galeta per aquesta data tan senyalada. Aquesta iniciativa nascuda fa cinc anys volia desestacionalitzar la venda de productes de l’obrador, encarats principalment al Nadal. Després de l’èxit de vendes en els darrers anys, enguany pretenen vendre unes 8.500 roses de galeta, 2.000 que l’any passat.

Les roses de galeta es podran adquirir durant tota la setmana en diversos punts de venta, els quals es poden consultar a la web de El Rosal. El preu és de quatre euros. Ara per ara, l’obrador ja porta més de 7.500 roses venudes entre una gran varietat de clients.

El Rosal també oferirà un pack aquest Sant Jordi amb la rosa i el conte de Carles Capdevila i Vero Cendoya, “Els Arrugats, quina troballa més dolça!”.

Tot i que en els darrers anys aquestes roses únicament es venen a Catalunya, des de l’obrador treballen per crear un nou packaging que els permeti ampliar el mercat i començar a exportar.

Francesc García