En marxa la segona residència creativa ‘Lo Niu’ a Lo Pardal d’Agramunt

18/08/2023

Els tres projectes seleccionats en aquesta segona edició giren entorn de la música, la intel·ligència artificial i les frases fetes

Agramunt acull des d’aquest dijous la segona residència creativa ‘Lo Niu’, una estada de creació en la qual tres artistes desenvolupen projectes a partir de l’obra de Guillem Viladot i ho fan, des de la seu de la Fundació. Els tres projectes seleccionats en aquesta segona edició giren entorn de la música, la intel·ligència artificial i les frases fetes.

La Fundació Privada Guillem Viladot d’Agramunt s’ha convertit a partir d’aquest dijous en un taller on tres artistes desenvolupen projectes de diferents disciplines que es basen en l’obra de l’artista agramuntí, dins la residència de creació ‘Lo Niu’.

Ells són i David Ricart, amb ‘Dits i Dites’, David Urazan, amb ‘Poiesis Virtual’ i Jaume Simon, amb ‘Melomanies Creuades’.

El resultat de la residència es podrà veure en una exposició que s’inaugurarà a l’octubre en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra.

Noèlia Burgos Domínguez