Creu Roja Agramunt rep un premi a l’excel·lència per la campanya del Sorteig d’Or

04/10/2022

L’import es destinarà a la promoció de projectes de l’assemblea local de la Creu Roja a Agramunt

Creu Roja Agramunt rep un premi per l'excel·lència en l'execució de la campanya de venda de butlletes del Sorteig d'Or, que es va celebrar a finals de juliol. Amb aquests guardons, Creu Roja reconeix el treball de les assemblees locals i comarcals de les quatre demarcacions de Catalunya i la seva participació en el Sorteig d'Or d'aquest 2022.

L'entrega de premis va tenir lloc a la seu de Creu Roja a Barcelona el 21 de setembre, una gala a la qual hi van assistir el president de l'assemblea d'Agramunt, Gil Solanes, acompanyat amb alguns dels voluntaris.

A l'entitat agramuntina, es van prendre la campanya "com un repte i un propòsit personal", amb l'objectiu de revertir els guanys en "un impacte positiu en la societat". És per això que, segons el president, Gil Solanes, aquest reconeixement "és un orgull i no només posa en valor les tasques i l'afany que s'ha posat en aquest sorteig, sinó que destaca la forma de treballar de Creu Roja Agramunt en totes les seves iniciatives".

El Sorteig d'Or suposa una via d'ingrés per a l'assemblea local, i, per tant, esdevé vital per al bon funcionament dels projectes i serveis de l'entitat a la vila. L'import que s'obté del sorteig es destina íntegrament a la promoció de programes d'intervenció i d'inclusió social com és el cas d'Èxit Escolar, l'assistència a persones vulnerables o al desplegament d'ajuts preventius.

Enguany, des de Creu Roja Agramunt s'han venut 230 butlletes i s'ha repetit l'èxit de campanyes anteriors. En la d'aquest s'han arribat a recaptar 1.150 euros. Una xifra que, tal com apunta Solanes, "reflecteix el compromís del nostre voluntariat i l'esforç per superar-se".

Enguany, el Sorteig d'Or ha recaptat un total de 3.705.546 euros a Catalunya.

InfoLleida