Agramunt viu una multitudinària Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

10/10/2022

El municipi s'ha omplert amb 140 parades des del pavelló firal fins a la plaça del Mercat

La dolçor ha tornat a Agramunt per la 33a Fira del Torró i la xocolata a la pedra, en la que ha estat l'edició del retorn a la normalitat. Els apassionats d'aquests dolços han pogut gaudir de les últimes novetats del mercat, com els torrons de festuc, de panettone o de dònut; però també han pogut gaudir dels clàssics com són els torrons tou, dur i d'ametlla. Els torronaires expliquen que la inflació de preus derivada del conflicte bèl·lic els ha obligat a incrementar el preu dels torrons. Malgrat tot, creuen que les vendes es mantindran.

La Fira del Torró i la xocolata a la pedra d'Agramunt és una cita obligatòria per als amants dels dolços. La 33a edició arriba amb més força que mai després de dos anys de pandèmia, i ho fa amb un ampli ventall de novetats, com els torrons de festuc, de panettone o els de dònut. La fira ha comptat amb una gran afluència de gent, com la Maria, que ha vingut d'Austràlia a veure la seva germana.

Si una cosa queda clara, és que el torró agrada a tothom.

Precisament la guerra d'Ucraïna ha comportat un encariment dels costos de producció. Els visitants, malgrat l'augment de preu, seguiran comprant torrons.

La Fira estrena enguany un nou espai dedicat a la xocolata i el vi i una nova zona dedicada a la gastronomia amb música en directe.

David Figuerola