Destacada
Agramunt es prepara per a la 36a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra
30/09/2025
El certamen repetirà enguany una de les novetats que va tenir molt bona acollida en l'última edició: l'Acadèmia del Torró
Agramunt tornarà a ser l'epicentre de la gastronomia dolça els dies 11 i 12 d'octubre amb la 36a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. El certamen, que cada any atrau milers de visitants, combina tradició i innovació amb degustacions, tallers i espais per a professionals i famílies.
Agramunt ja ho té tot a punt per acollir la 36a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que se celebrarà els dies 11 i 12 d'octubre. La cita, que és un dels grans esdeveniments gastronòmics de Catalunya, tornarà a convertir la vila en la capital del dolç, amb més de 130 parades d'artesania, degustacions, tallers i ponències de professionals de la pastisseria i la cuina.
El certamen repetirà enguany una de les novetats que va tenir molt bona acollida en l'última edició: l'Acadèmia del Torró. Una jornada formativa per a estudiants d'hostaleria que amplia participants i que comptarà amb la participació de mestres torronaires, xocolaters i xefs reconeguts.
El Pavelló Dolç, l'Aula del Gust, l'Espai Guinovart i les activitats infantils a l'Espai Cuinetes completaran un programa que combina tradició, innovació i promoció del producte de proximitat. A més, durant la fira també es proclamarà el Torronaire d'Honor, enguany dedicat a la Fira de l'Ametlla de Vilagrassa.
Agramunt ja ho té tot a punt per acollir la 36a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que se celebrarà els dies 11 i 12 d'octubre. La cita, que és un dels grans esdeveniments gastronòmics de Catalunya, tornarà a convertir la vila en la capital del dolç, amb més de 130 parades d'artesania, degustacions, tallers i ponències de professionals de la pastisseria i la cuina.
El certamen repetirà enguany una de les novetats que va tenir molt bona acollida en l'última edició: l'Acadèmia del Torró. Una jornada formativa per a estudiants d'hostaleria que amplia participants i que comptarà amb la participació de mestres torronaires, xocolaters i xefs reconeguts.
El Pavelló Dolç, l'Aula del Gust, l'Espai Guinovart i les activitats infantils a l'Espai Cuinetes completaran un programa que combina tradició, innovació i promoció del producte de proximitat. A més, durant la fira també es proclamarà el Torronaire d'Honor, enguany dedicat a la Fira de l'Ametlla de Vilagrassa.
Cel Marquez