Destacada App
Agramunt escalfa motors per a una nova edició de la Fira del Torró i la Xocolata
10/10/2025
Avui s'ha celebrat la segona edició de l'Acadèmia del Torró, amb més de vuitanta alumnes de pastisseria i cuina de tot el territori
Aquest cap de setmana torna una de les cites gastronòmiques més dolces de Catalunya, la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt. Els expositors ultimen detalls per rebre milers de visitants, mentre avui s'ha celebrat la segona Acadèmia del Torró, una jornada formativa que reuneix joves estudiants i professionals del món de la pastisseria i la cuina.
Agramunt ja té a punt una nova edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que se celebrarà aquest cap de setmana. Els expositors ultimen detalls als pavellons i carrers del centre, on s'instal·laran més de 180 parades de productors de dolços, artesania i agroalimentació. L'organització espera rebre més de 25.000 visitants en un cap de setmana ple de tastos i activitats.
Avui s'ha celebrat la segona edició de l'Acadèmia del Torró, amb més de vuitanta alumnes de pastisseria i cuina de tot el territori. Entre els professionals convidats, el cuiner agramuntí Sergi Aritzeta, del restaurant El Truc, ha fet un showcooking on ha reinterpretat el torró en plats salats.
La fira obrirà portes dissabte al matí i tornarà a convertir Agramunt en la capital del torró i la xocolata, amb propostes que combinen tradició, innovació i producte local.
Agramunt ja té a punt una nova edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que se celebrarà aquest cap de setmana. Els expositors ultimen detalls als pavellons i carrers del centre, on s'instal·laran més de 180 parades de productors de dolços, artesania i agroalimentació. L'organització espera rebre més de 25.000 visitants en un cap de setmana ple de tastos i activitats.
Avui s'ha celebrat la segona edició de l'Acadèmia del Torró, amb més de vuitanta alumnes de pastisseria i cuina de tot el territori. Entre els professionals convidats, el cuiner agramuntí Sergi Aritzeta, del restaurant El Truc, ha fet un showcooking on ha reinterpretat el torró en plats salats.
La fira obrirà portes dissabte al matí i tornarà a convertir Agramunt en la capital del torró i la xocolata, amb propostes que combinen tradició, innovació i producte local.
Cel Marquez