Uns 40 pagesos mostren el rebuig a l’article ‘Batibull’ de Jaume Sellés

15/02/2024

S’han concentrat aquest dijous al vespre a Bellpuig per mostrar el seu rebuig a l’article que va publicar l'exregidor de Lleida, Jaume Sellés, veí de la localitat, al diari Segre

Fins a 40 pagesos de l'Urgell s'han traslladat aquest dijous al vespre a Bellpuig per denunciar un article d'opinió del bellputxenc Jaume Sellés, exregidor del PSC a la Paeria de Lleida i exsecretari general de CCOO a Lleida, publicat al diari Segre el dimarts, 13 de febrer. Han fet un recorregut en cotxe on han anat tocant el clàxon fins a arribar a la plaça Ramon Folch, on han llegit un manifest. Al text, critiquen que Sellés els hagi titllat de "cowboys de cinema" i d'un "estadi evolutiu anterior a l'Homo Sàpiens".

L'article destaca que la burocràcia, una de les principals exigències que els pagesos fan al govern i que volen reduir, "no la fan per càstig o vici, sinó a canvi d'uns diners públics que suposen una part molt important de la seva renda, que també ajuden a pagar les bèsties de tractors que porten amb tanta perícia", entre d’altres qüestions.

Els pagesos també han manifestat que "tant de bo poguessin viure sense les ajudes i sense la caritat dels governants ni les seves idees urbanites que poc entenen de la vida al camp".

Noèlia Burgos Domínguez