Una hamburguesa inspirada en la cassola de tros de Lleida, seleccionada en un concurs estatal

26/01/2024

Del restaurant Old Dreams d'Agramunt

Una hamburguesa inspirada en la típica cassola de tros de Lleida ha estat seleccionada per participar al quart Campionat d'Espanya d'Hamburgueses: Best Burger Spain. És una hamburguesa creada per Meritxell Pi i Jordi Oliveras del restaurant Old Dreams d'Agramunt que porta per nom 'La de l'Oest'. Oliveras explica que “aquesta hamburguesa està feta amb carn de conill, una mica de carn de porc i porta també espinacs, cansalada ibèrica, botifarra, bolets, tomàquet i allioli de tomàquet, tot això amb un pa especial de diferents pebres” . Pel que fa a la similitud amb la cassola de tros destaca que “l'únic que no hem pogut incorporar són els cargols, que els hem substituït pels bolets”. Segons Oliveras, el que va cridar més l'atenció dels organitzadors del concurs és que la principal carn de l'hamburguesa és de conill, fet “poc habitual tot i ser molt saludable”, assegura.

Ara la valoració queda en les mans dels clients que hauran de visitar l'establiment entre l'1 de febrer i el 3 de març per degustar l'hamburguesa seleccionada i votar-la a les xarxes socials del concurs.

Meritxell Pi i Jordi Oliveras porten l'Old Dreams d'Agramunt des del desembre del 2018 si bé tenen una llarga trajectòria al món de les hamburgueses ja que abans havien regentat un local a Vilanova de Bellpuig on ja servien aquest producte. Actualment ofereixen una quinzena d’hamburgueses diferents.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)