Tàrrega reformula la festa de Cap d’Any

14/11/2023

Organitzada conjuntament per la Regidoria de Cultura, el pub La Via i el grup Bonöbo a l’Espai MerCAT

L’ajuntament de Tàrrega tornarà a organitzar la festa de Cap d’Any a la ciutat el pròxim 31 de desembre. La cita començarà a la 1 de la matinada, quan s’obriran les portes de l’Espai MerCAT per acomiadar el 2023 i donar la benvinguda al nou any amb la música proposada sota la marca ‘El Jaleito 2024’. Des de la Regidoria de Cultura s’estava treballant en un nou format de la celebració mentre que el pub La Via i el grup Bonöbo tenien intenció d’organitzar una altra festa a la ciutat. És per això que s’ha optat per unir forces.

Una de les principals novetats és precisament aquesta col·laboració amb un local d’oci de la capital de l’Urgell, que aposta per un format únic i especial per una vetllada tan assenyalada. La proposta pretén atraure un nou públic amb una ambientació i decoració que millori l’experiència dels assistents. Per aquest motiu, enguany l’accés serà de pagament amb una entrada a preus populars que oscil·len entre els 10 i els 15 euros. Una zona VIP arrodonirà la sala, que transformarà l’Espai MerCAT en una autèntica discoteca amb música per a tots els gustos.

Amb aquesta nova concepció del Cap d’Any, la música es complementarà amb un photocall per a l’ocasió, bosses de cotilló per a tothom i servei de guarda-roba inclòs amb l’accés, que també comptarà amb una consumició a l’entrada. Més endavant es comunicaran més sorpreses que arrodoniran una de les nits més celebrades. Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir al preu inicial de 10 euros fins al dimecres 15 de novembre a l’enllaç www.culturatarrega.cat/festacapdany. Posteriorment es poden continuar comprant al perfil d’Instagram @eljaleito_official.

Segre - Nova Tàrrega / Foto: Ajuntament de Tàrrega