Tàrrega porta dissabte a l’Ateneu la comèdia ‘La pell fina’, gran èxit teatral del moment

16/11/2023

Diumenge tindrà lloc el concert de Santa Cecília i l'actuació en el marc del 25è Cicle Orgues de Ponent i del Pirineu

La 29a Temporada d’Arts Escèniques de Tàrrega continua aquest proper dissabte 18 de novembre (2/4 de 9 de la nit) amb la representació de la comèdia La pell fina, una producció de Sala Flyhard. Escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso, l’obra que arriba a l’escenari del Teatre Ateneu reflexiona en clau d’humor sobre les relacions humanes amb temes de fons com la maternitat, l’amor de parella o l’èxit en la feina, “posant de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent”, segons afirmen els seus creadors.

Seleccionada dins la Xarxa Alcover dels Països Catalans, La pell fina explica la història del Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona que visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

Els joves intèrprets Pau Vinyals, Laura Porta, Laura Pau i Francesc Ferrer protagonitzen aquest muntatge que ha obtingut nombroses nominacions en diferents certàmens escènics del país i que ha esdevingut un dels grans èxits teatrals del moment.

 

Cicle escènic fins al febrer amb muntatges destacats

La capital de l’Urgell continua apostant per una programació escènica de qualitat que engloba fins al febrer muntatges de caire més popular amb altres de creació contemporània innovadora. La 29a Temporada d’Arts Escèniques va arrencar el passat setembre amb una excel·lent resposta per part del públic, fet que es va traduir en més de 230 abonaments despatxats.

 

Concert de Santa Cecília el diumenge 19 de novembre

L’activitat al Teatre Ateneu de Tàrrega d’aquest aquest cap de setmana continuarà el diumenge 19 de novembre amb el tradicional concert de Santa Cecília i la participació d'entitats musicals de la ciutat. Com ja és costum, l'acte tindrà caràcter benèfic i la recaptació es destinarà enguany a l’Associació Catalunya Contra el Càncer de Tàrrega. La cita solidària tindrà lloc a partir de les 12 del migdia.

Organitzat per la Regidoria de Cultura, el concert aplegarà cantaires i músics de totes les edats oferint al públic un variat repertori de partitures clàssiques, tradicionals i contemporànies. Aquest 2023 s’hi congregaran la Coral Infantil Mestre Güell, el grup de percussió de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega, la Coral Ramon Carnicer, Ondara Gospel, La Follia, el Cor Galindaina i l’Orfeó Nova TàrregaEl preu de l'entrada és de 3 euros.

 

Torna a Tàrrega el cicle Orgues de Ponent

La jornada en honor a Santa Cecília continuarà diumenge a l’església de Santa Maria de l’Alba, on a partir de les 6 de la tarda s’oferirà un dels concerts del 25è Cicle Orgues de Ponent i del Pirineu. El protagonista serà l’organista Álvaro Carnicero acompanyat de la Coral Cantiga sota la direcció de Montserrat Meneses. L’entrada és gratuïta.


Més informació de la 29a Temporada d’Arts Escèniques aquí

Segre-Nova Tàrrega / Foto: Ajuntament de Tàrrega