Novena edició de La Pedra Parla

13/06/2024

Ferran Albrich, Oriol Prat i Victòria Guerrero inauguren el cicle amb música de Schubert, que es celebra al monestir de Santa Maria

El monestir de Santa Maria, a Vallbona de les Monges, acollirà la novena edició del cicle musical La Pedra Parla, els dies 3 i 4 d'agost, organitzat per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural juntament amb la comunitat religiosa del cenobi i amb la col·laboració de l'ajuntament. El certamen començarà el dissabte 3 a dos quarts de set, amb l'actuació del jove baríton Ferran Albrich, acompanyat pel violoncel·lista Oriol Prat i la pianista Victòria Guerrero. Interpretaran música de Schubert i el Cicle Margarit, una obra composta per sis poemes de l'escriptor de Sanaüja, amb música de Brotons, Domènech i Guinovart.

També dissabte, a dos quarts de deu, es presentarà el muntatge La música callada, la solitud sonora, amb la veu de l'actor Lluís Homar, que recitarà poemes de Juan de la Cruz, Verdaguer i Llull, i el piano d'Emili Brugalla, que interpretarà música de Mompou. El cicle es clourà el diumenge 4 a dos quarts d'una amb la formació InCanto, que comptarà amb la veu de la soprano tarragonina Marta Mathéu, acompanyada per un grup de músics especialitzats en música barroca. Les entrades costen entre 20 i 25 euros, i els abonaments 60 euros, ja es poden adquirir a codetickets.com.
Infolleida