El Mag Daniel Collado presenta a Tàrrega l'espectacle Il·lusions Solidàries

06/04/2017

Els fons recaptats es destinaran al projecte de construcció de la nova llar residència de Sant Martí de Riucorb

El Teatre Ateneu de Tàrrega acull aquest divendres 7 d’abril, a les 8 del vespre, un espectacle solidari a favor de l’Associació Alba – Fundació Alba Futur. Il·lusions Solidàries és un show dinàmic, participatiu i ple de sorpreses, protagonitzat pel mag Daniel Collado. Collado és l’últim campió del món del Festival Internacional de Societats Màgiques en l’especialitat de màgia de prop i invenció.

Els fons recaptats es destinaran al projecte de construcció de la nova llar residència de Sant Martí de Riucorb, que forma part d’un equipament multifuncional que comptarà amb una llar residència per a persones amb discapacitat (24 places), un centre de dia per a gent gran (20 places), unes sales d’estimulació multisensorial i uns jardins inclusius. Està previst que les obres del nou equipament comencin aquesta mateixa primavera.

Il·lusions Solidàries és la primera proposta d’Entretemps 2017 – Cicle d’Arts Escèniques de Primavera, una setzena de muntatges que es porten a escena durant els mesos d’abril, maig i juny. Són espectacles organitzats des de la Regidoria de Cultura, FiraTàrrega, el Premi BBVA de Teatre, l’Escola d’Art Ondara i diverses entitats de Tàrrega. A Entretemps, es donen cita diferents gèneres i disciplines com la comèdia, el drama, la màgia, la dansa  o la creació d’avantguarda més innovadora. El cicle manté la capital de l’Urgell com a pols d’arts escèniques durant tot l’any, enllaçant en el calendari la Temporada de Teatre i el Concurs de Grups Amateurs de Teatre amb les activitats de FiraTàrrega.

Infolleida