Agramunt impulsa accions per reduir la població de gats de carrer i mantenir-los en bon estat

06/02/2024

Compten amb mig centenar de voluntaris que disposen d’un carnet que els acredita per alimentar en els 17 punts habilitats

Controlar les colònies felines. Aquest és un dels objectius que s’ha marcat l’ajuntament d’Agramunt per al present mandat i des de les regidories de Medi Ambient i Agricultura i Ramaderia ja han posat fil a l’agulla les seues responsables, Elena Pascuet i Mònica Marquilles. El primer pas va ser convocar una reunió amb tots els veïns interessats, ja que pretenen que sigui un projecte que la ciutadania se senti seu.

En aquests moments ja hi ha més de mig centenar de veïns que disposen d’un carnet que els acredita per poder alimentar els gats en els punts habilitats, on la setmana passada van començar a instal·lar les primeres menjadores per a pinso i aigua seguint la normativa. Els interessats a obtenir el carnet poden sol·licitar-lo a les oficines de l’ajuntament. Un altre dels passos a seguir ha estat reduir els punts per alimentar els gats de carrer per reduir les colònies. 

 

Més informació a Segre.com

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)