Torrons Vicens tanca el 2023 amb un rècord de facturació de 85 milions

27/03/2024

Aposta per la innovació, com els torrons Sinergia, de la mà de grans xefs

“Estem molt contents de com va anar l’any passat i de com ha començat el 2024”. Així es va expressar ahir Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens d’Agramunt, que va tancar el 2023 amb un nou rècord de facturació de 85 milions d’euros, un 18% més respecte a l’any anterior, quan l’empresa amb seu a la capital del Sió va aconseguir unes vendes de 72 milions i va obtenir un benefici després d’impostos de 2,9 milions, segons avança Laia Pedrós a SEGRE. Del total de la facturació de l’any passat, entre un 12 i un 15% prové de les exportacions, especialment als Estats Units, Mèxic, França i Corea.

Velasco va destacar que “la clau és apostar per la qualitat i la innovació sense perdre de vista i mantenint la tradició”. En aquest sentit, va comentar que un bon exemple d’això és Sinergia, la nova línia de torrons que la firma que es va presentar fa uns dies a Alimentaria i per a la qual suma la col·laboració de xefs com Quique Dacosta, Ángel León i Jordi Roca. “Sinergia s’uneix a la línia de torrons que fa dotze anys vam llançar de la mà d’Albert Adrià combinant l’alta gastronomia amb la tradició torronera d’Agramunt per obtenir productes de màxima excel·lència”, va explicar.

D’altra banda, Torrons Vicens va tancar el 2023 amb mig miler de treballadors i cinc fàbriques en les quals produeix els seus torrons, situades tres a Agramunt, una a Viladecans i una altra a Ripollet.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida