Tàrrega finalitza les obres de millora realitzades al camp de futbol municipal

06/11/2023

Els treballs, amb una inversió de 136.724 euros, s’han centrat en la renovació dels vestidors i lavabos

L’ajuntament de Tàrrega ha finalitzat les obres de millora realitzades a les instal·lacions del camp de futbol municipal Joan Capdevila Méndez. El consistori ha invertit 136.724 euros en la renovació dels vestidors soterrats i dels lavabos públics situats a la zona sud del recinte.

L’alcaldessa, Alba Pijuan, ha visitat l’equipament junt amb els regidors d’Urbanisme, José Luis Marín, i el regidor d’Esports, Silveri Caro, per comprovar el resultat final de les obres, les quals suposen també una aposta en favor de l’eficiència energètica i l’accessibilitat.

Als vestidors, ubicats sota les grades del camp, s’ha procedit a substituir paviments, enrajolats, pintura, mobiliari, fusteria i sanitaris. A més, s’han modernitzat els sistemes d’instal·lació elèctrica, il·luminació i calefacció dels espais sota criteris de sostenibilitat. Es tracta de tres vestidors, dos per als equips i un per al conjunt arbitral, ajustats a la normativa vigent.

Pel que fa als lavabos públics, l’actuació s’ha basat en una redistribució dels espais ampliant la superfície. Així mateix, es garanteix l’accessibilitat amb la construcció d’una rampa. També s’han substituït paviments, enrajolats, fusteria i sanitaris.

L’ajuntament de Tàrrega preveu més intervencions de millora al camp de futbol ja que aviat es durà a terme la reparació de la graderia principal, la qual pateix filtracions i esquerdes. En aquest sentit, el Ple va aprovar recentment una modificació de pressupost destinant 17.000 euros a l’esmentada actuació.

Segre - Nova Tàrrega / Foto: Ajuntament de Tàrrega