L’Ajuntament de Tàrrega recolza l’atleta Raül Arenas en el seu nou repte solidari en favor de les malalties rares o minoritàries

26/09/2022

El targarí organitza una caminada familiar per recaptar fons en benefici d’EMMA, entitat recentment constituïda a la capital de l’Urgell

L’Ajuntament de Tàrrega ha expressat el seu suport a la nova campanya solidària impulsada per l’atleta Raül Arenas. L’esportista targarí vol recaptar fons per ajudar les persones que pateixen malalties rares o minoritàries. És ja la sisena iniciativa benèfica de Raül Arenas en què conjuga esport i solidaritat sota el lema Sempre Endavant. Aquesta vegada, proposa una iniciativa oberta a tota la ciutadania: una caminada familiar, apta per a persones de totes les edats, el proper diumenge 2 d’octubre a TàrregaEls diners recaptats en aquesta ocasió es destinaran a l’associació EMMA, constituïda enguany a Tàrrega per promoure la investigació de les malalties minoritàries i contribuir a donar-los-hi visibilitat.

Com totes les campanyes solidàries anteriors de Raül Arenas, l’Ajuntament de Tàrrega també hi col·labora. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, ha rebut l’atleta juntament amb Marta Serna, una de les fundadores de l’entitat, per expressar-los el seu suport i convida la ciutadania a participar en la caminada d’aquest diumenge. Els participants podran escollir entre dos recorreguts: un de 20 quilòmetres i un altre de 5, ambdós amb sortida i arribada a la capital de l’Urgell. És previst que la prova llarga arrenqui a les 9 del matí mentre que la curta, ho farà 40 minuts més tard. Tothom qui desitgi prendre-hi part podrà apuntar-s’hi el mateix diumenge abans de la sortida, així com divendres 30 i dissabte 1 a la tarda (de 18 a 20h) a la cruïlla entre els carrers del Carme i Santa Anna (Laberint).

Els cinc anteriors reptes solidaris de Raül Arenas anaren destinats al Club Esportiu de l’Associació Alba de Tàrrega, Laura Galán (una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral), Noe Gaya (una noia amb mobilitat reduïda de l’Espluga de Francolí), l’Afanoc Lleida i La Marató de TV3 recaptant més de 16.000 euros.

InfoLleida