La piscina coberta municipal de Tàrrega posa en marxa noves activitats dirigides

15/12/2021

L'equipament supera el miler de persones abonades

L’ajuntament de Tàrrega suma nous al·licients a la piscina coberta municipal, equipament que va reobrir les portes el passat octubre. Així, a partir de demà dijous es posarà en marxa un nou programa d’activitats dirigides per potenciar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables. Les persones usuàries de les instal·lacions també podran gaudir, per tant, de sessions de ioga, pilates, bodypump, zumba, cross training o bicicleta entre altres propostes. El personal tècnic brindarà assessorament sobre les diverses opcions disponibles, les quals dinamitzarà l’empresa Llop Gestió Esportiva SL, adjudicatària del servei.

Amb aquesta finalitat, el complex de les piscines cobertes ha habilitat nous espais com és el cas d’una sala equipada amb 17 aparells de cycling. Recentment també s’ha reestructurat la sala de fitness i s’han renovat màquines d’exercici cardiovascular. Val a dir que des del passat novembre, els abonats també tenen a l’abast activitats d’aiguagim (gimnàstica de manteniment dins l’aigua) o cursets de natació (des de nadons a partir de 4 mesos fins a iniciació o tecnificació per adults, per citar alguns exemples). El consistori targarí reforça amb tot plegat l’oferta esportiva i de lleure de l’equipament, el qual es consolida com un dels pols esportius de la ciutat.

En aquest sentit, des que es reobriren les instal·lacions el passat 1 d’octubre, el ritme de matriculacions s’ha mantingut a l’alça de forma constant. Així, a dia d’avui, la piscina coberta de Tàrrega registra un total de 1.056 persones abonades en les diverses modalitats. D’altra banda, el complex esportiu ha engegat noves promocions del 50% de descompte (o matricula gratuïta segons el cas) fins al proper 31 de desembre. En paral·lel, l’empresa adjudicatària de les activitats dirigides ha posat en marxa nous comptes a les xarxes socials Facebook i Instagram per informar puntualment de les activitats i promocions.

L’equip de govern fa una valoració molt positiva de la represa del servei després de les intervencions realitzades per millorar les instal·lacions i adaptar-les als protocols sanitaris anti-Covid. La capital de l’Urgell ha invertit més de 450.000 euros (amb una subvenció de 152.478 euros atorgada per la Diputació de Lleida) per posar al dia les instal·lacions amb l’adequació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’una deshumectadora i la substitució dels sistemes de ventilació i climatització. Les dues piscines de l’espai sumen una làmina d’aigua de 500 metres quadrats.

Segre-Nova Tàrrega / Foto: Ajuntament de Tàrrega