Fins a vint expositors al Firacóc de Tàrrega

23/04/2024

La mostra de productes artesans de fleca estarà inclosa en el marc d'activitats de la festa major de Tàrrega

Tàrrega ho té tot a punt per celebrar l'11 i 12 de maig la Firacóc 2024, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica. L'esdeveniment mostrarà als visitants especialitats artesanes de fleca del territori. Un gran aparador de fleca dolça i salada com pans de pessic, coques, panades, bunyols, panadons, o el que sempre és el producte estrella, la coca de recapte.

Una vintena d'expositors a l'Espai MerCAT, provinents de localitats de tots els indrets de Catalunya. Així, els flequers participants oferiran al públic les seves especialitats dolces i salades dissabte 11 de les 6 de la tarda a 10 i mitja de la nit; i diumenge 12 de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 i mitja de la nit.

A més de la compra de productes, el públic també hi podrà fer tallers i tastos. NúriaRobert, regidora de Promoció Econòmica, ha explicat que l'esdeveniment compta amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, certificant així el caràcter referent de la Firacóc dins el sector de la fleca artesana.

Infolleida