El Cros Ciutat de Tàrrega compleix tres dècades amb més de 750 atletes inscrits

12/11/2023

S'hi disputen 12 curses en què competeixen 19 categories diferents

participació de 760 atletes inscrits a les diverses curses disputades. El regidor d'Esports, Silveri Caro, ha fet una valoració "molt positiva" de l'alta participació i ha destacat que "es tracta d'un cros que ja és un clàssic a les Terres de Lleida". El cros de la capital de l'Urgell ha estat la tercera cita puntuable dins el calendari del Circuit Escolar de Cros que organitza l'ATCELL.

L'escenari de les competicions ha estat com de costum el càmping municipal, recinte on s’han habilitat fins a 8 circuits amb distàncies d'entre 500 i 7.200 metres (per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres). En total s’han disputat 12 curses en què han competit 19 categories diferents. Tret de les modalitats d'oberta i veterans, les categories masculines i femenines han corregut per tercer any any consecutiu, la mateixa distància a totes les proves (juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini). Es tracta d'una proposta del Consell Esportiu de l'Urgell a la qual es va adherir el consistori per tal de transmetre valors d'igualtat a nens i joves al món de l'esport. Els atletes han corregut amb una bona temperatura malgrat el fort vent.

La 30a edició del Cros Ciutat de Tàrrega ha comptat amb suport del Consell Esportiu de l'Urgell, el consell comarcal de l'Urgell, la Diputació de Lleida i la Secretària General de l'Esport a més de clubs esportius, centres educatius i entitats de la ciutat.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)