El Club Tennis i Ledap Indoor Tàrrega signen un acord que permetrà construir 4 pistes de pàdel a l’aire lliure

18/11/2021

Ambdues entitats sumen esforços per impulsar la creació d’escoles per fomentar la pràctica esportiva entre els infants

El Club Tennis Tàrrega i Ledap Indoor Tàrrega SL han signat un acord que permetrà la construcció i posada en funcionament de fins a 4 pistes de pàdel als terrenys del club de tennis de la ciutat. Josep M. Solé i Xavier Camps han rubricat el conveni en representació d’ambdues entitats esportives al consistori amb l’assistència de l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, i el regidor d’Esports, Silveri Caro. Amb aquest acord, el Club Tennis Tàrrega i Ledap Indoor Tarrega (que actualment té en funcionament diverses pistes de pàdel en una nau industrial del polígon industrial de La Canaleta, on es practica aquest esport en la modalitat indoor) uneixen forces per posar en marxa “aquest engrescador projecte per a la practica del pàdel en pistes obertes a l’aire lliure, al costat de les pistes actuals de tennis”, com han explicat els responsables d’ambdues entitats.

Mitjançant el contracte de gestió que ara s’ha formalitzat, els socis de les dues entitats esportives compartiran les instal·lacions del Club Tennis Tàrrega i les seves despeses. Alhora impulsaran la creació de dues escoles per a nens i nenes, una de tennis i un altra de pàdel. Durant aquesta tardor, els clubs treballaran en el projecte, permisos i pressupostos per tal de realitzar les obres durant l’hivern i inaugurar les instal·lacions durant la propera primavera. D’aquesta manera, Tàrrega disposarà d’espai per a la pràctica del pàdel a cel obert a disposició dels aficionats d’aquest esport de la capital de l’Urgell, fet que permetrà fomentar la participació d’esportistes locals en campionats provincials i interprovincials en aquesta modalitat de raqueta.

 

L’ajuntament de Tàrrega va cedir els terrenys al Club Tennis

Aquest passat estiu, l’ajuntament de Tàrrega va signar la cessió al Club Tennis dels terrenys on aquest construirà les pistes de pàdel conjuntament amb Ledap Indoor Tàrrega, situats a la zona on antigament hi havia les piscines municipals d’estiu. L’acord té una vigència de 20 anys i relleva el conveni existent entre el consistori i el Club Tennis des del 1974, tot adaptant-lo a les noves necessitats. En total, la superfície cedida al Club Tennis Tàrrega és de 5.013 metres quadrats en els terrenys situats entre els carrers de Verge de Montserrat i Sant Pere Claver. L’acord també preveu que totes les despeses de manteniment i reparacions derivades de l’ús del solar i de les seves instal·lacions i obres efectuades, així com les de neteja, consum dels subministraments, mobiliari i els equipaments corresponents siguin a càrrec de l’entitat.

Redacció - SEGRE / Foto: Ajuntament de Tàrrega