El 6è Cicle Brots d'Agramunt centra la mirada en el públic infantil i jove

19/02/2024

El cicle ha arrencat aquest cap de setmana amb l'espectacle infantil 'El petit univers', del clown Marcel Gros

L'Ajuntament d'Agramunt impulsa la sisena temporada del Cicle d'Arts Escèniques i Musicals Brots 2024 amb propostes per a tots els públics, posant especial èmfasi en la consolidació de l'infantil i jove, amb descomptes i un abonament a un preu de 45 euros. El cicle ha arrencat aquest cap de setmana amb l'espectacle El petit univers, de Marcel Gros. Una proposta familiar on el clown proposa un viatge cap a la infància a través del seu imaginari personal.

Agramunt ha donat aquest cap de setmana el tret de sortida a la sisena edició del cicle d'arts escèniques i musicals 'Brots', que té com a objectiu fer possible que propostes professionals i de qualitat de diferents disciplines artístiques es puguin veure al municipi. L'encarregada d'iniciar la programació del cicle ha estat la funció infantil 'El petit univers', del clown Marcel Gros, la precedent de set espectacles.

Cal destacar que els preus de les entrades són assequibles i que el cicle ofereix un abonament de 45 euros per veure quatre dels espectacles. A més, 'Brots' també proposa diversos descomptes per facilitar l'acollida al teatre a tots els sectors de la població.

La pròxima representació tindrà lloc el divendres 1 de març al Teatre Casal Agramuntí amb 'La Nit del peix Kiwi', un monòleg de Josep Julien interpretat per Santi Ricart.

Noèlia Burgos Domínguez