Cròniques dels partits del CEACA

19/11/2021

De les categories Sènior, Cadet i Infantil

Sènior:

CEACA Tàrrega 18-28 CH Igualada 

Bon partit del Sènior enfront un potent Igualada. Les targarines van aguantar l’atac visitant amb una bona defensa. L’encontre va ser de tu a tu enfront el tercer classificat i la diferència al marcador es va dur a terme per la pèrdua de pilotes en atac i alguna imprecisió que va propinar molts contraatacs de l’Igualada i aquí la diferència al marcador, però referent al joc desplegat per les targarines, res a dir, cada cop més conjuntades i amb ganes de jugar i demostrar que si estan a la part alta de la classificació és per mèrits propis. 

CEACA: Doae, Marta Roca (4), Sandra Muixí (3), Clara Piñol, Aina Rovira (3), Anna Soldado (2), Laura Solé,Laura Vilamajó (2), Marta Martinez (3), Judit Cervera (1) Carla Simó   

Entrenador / Delegat: Pepe Roca, Eli Setó i Jesus Vilamajó 

 

Cadet:

H Pardinyes 34 - CEACA Tàrrega 18 

Un partit de la segona volta davant de l'equip més en forma d'aquesta lliga i que ha guanyat tots els partits per golejada. Tot i això, el CEACA va plantar cara i en alguns moments va jugar de tu a tu. Sols les pèrdues de pilota (una assignatura que cal treballar) i errades puntuals de llançaments van fer que el resultat final fos aquest.

CEACA: Doae, Julia, Ilenia, Julia O, Emma P., Aina, Ainara, Claudia, Sofia, Judith, Raquel i Marta S, Elia i Nayeli

 

Infantil:

C.A. Sabadell 24 – 23 CEACA Tàrrega

El primer matx de la segona volta va ser al camp del líder, força intens i dur. Les targarines vam fer una bona primera part empatant a 11. Vam començar el segon temps una mica desconcentrades i ens van marxar cinc gols, però després vam saber recuperar-los amb una bona defensa. El resultat final va estar de 24-23, cal remarcar que l’àrbitre ens va anul·lar el gol de l’empat a 5 segons del final, durant el partit aquest no va estar mol encertat. Amb tot felicita les noies per la seva actitud i la seva evolució.

CEACA Tàrrega: Raquel Boqué, Marta Salat, Blanca Pardo, Núria Pellicer, Berta Torres, Bruna Carballo, Carla Carrasco, Xènia Bosch, Ainara Bosch, Nora Santacana, Lucía Servan

Entrenadora / Delegat: Marta Roca, Francesc Carballo i Mònica Carbonell

CEACA (Nova Tàrrega)