Arriba el 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega els dies 11 i 12 de novembre amb la participació de 34 equips

08/11/2023

Esdeveniment del món del motor puntuable per al Campionat de Catalunya que organitza el Club Escuderia Tàrrega amb suport de la Regidoria d’Esports

Tàrrega esdevindrà aquest cap de setmana un punt de referència per als aficionats del món del motor. La capital de l’Urgell acollirà els dies 11 i 12 de novembre el 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega, el qual aplegarà la participació de 34 equips. La prova, organitzada pel Club Escuderia Tàrrega amb suport de la Regidoria d’Esports, puntuarà per al Campionat de Catalunya de Ral·lis (també de Terra), Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Junior i Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra.

La principal novetat és el canvi de recorregut ja que enguany el circuit passarà per primera vegada pels municipis de Preixana i Ossó de Sió, a més de Tàrrega i Vilagrassa. La prova constarà de dos trams cronometrats: MONTALBÀ (A) de 12,03 quilòmetres i CUNILL (B) de 10,17 quilòmetres, al qual s’hi faran tres passades amb un total de 66 quilòmetres cronometrats, íntegrament a la comarca de l’Urgell.

Joaquim Galindo i Ramon Gómez, portaveus del Club Escuderia Tàrrega, han posat de relleu avui en roda de premsa el suport dels ajuntaments de Tàrrega, Vilagrassa, Preixana i Ossó de Sió a l’hora de facilitar la preparació dels circuits. També han agraït la tasca de les 140 persones voluntàries que de forma desinteressada contribuiran al desenvolupament de la prova.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Silveri Caro, ha manifestat que el 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega “garantirà l’espectacle per als seguidors de les competicions de motor”. A més, “la convocatòria posiciona la nostra ciutat en el calendari de competicions de ral·li amb una excel·lent organització per part del Club Escuderia Tàrrega”.

El dissabte 11 de novembre, durant la tarda, es faran els reconeixements i les verificacions administratives a l’Espai Fassina i les tècniques a Tallers RODI. El primer participant sortirà del parc tancat a les 8:40 h del diumenge 12; el primer participant del Tram A-1 a les 9:10 h;  i el primer participant del Tram B-1 a les 9:49 h. El parc tancat estarà ubicat a l’Espai Fassina mentre que la direcció de cursa s’establirà a l’Espai MerCAT.

Noèlia Burgos Domínguez