Tàrrega estrenarà un festival de l’humor a l'octubre organitzat per Agrat

29/08/2019

Sota el nom de ‘Lo Memefest - Festival de l’Humor de Ponent’, l’esdeveniment estarà organitzat per l’Assosicació Agrat

Tàrrega comptarà a partir del mes d’octubre amb el primer festival de l’humor que es realitza a les terres de Ponent. Sota el nom de ‘Lo Memefest - Festival de l’Humor de Ponent’, l’esdeveniment estarà organitzat per l’Assosicació Agrat i comptarà amb un ampli ventall d’activitats i temàtiques relacionades amb el món de l’humor durant 3 dies, del dijous 10 d’octubre fins al dissabte 12.

El plat fort del certamen tindrà lloc el dissabte 12 a les 22.30h amb ‘La nit dels monòlegs’, on hi haurà l’actuació de 6 monologuistes referents de l’Stand Up Comedy català coneguts per les seves aparicions en mitjans de comunicació com TV3, RAC1, Catalunya Ràdio o en espais de comèdia com teatres o sales de comèdia d’arreu del territori. El format Stand Up va començar als Estats Units i ara ha aribat amb força a les nostres terres en aquesta modalitat de monòlegs basada en actuacions breus, d’uns 10-15 minuts de durada, amb un ritme frenètic i un humor irònic i punyent.

A més, també hi haurà moltes més activitats relacionades amb el món de l’humor com la projecció als Cinemes Majèstic de la pel·lícula ‘La vida de Brian’, un referent del sector i que enguany es compleixen 40 anys de la seva estrena. La programació de la primera edició de ‘Lo Memefest - Festival de l’Humor de Ponent’ comptarà també amb Improshows, tallers teatrals, exposicions, concursos, tertúlies sobre els límits de l’humor i moltes novetats que s’aniran anunciant en els pròxims dies a les xarxes socials i al web www.lomemefest.cat

Les entrades per al festival es posaran a la venda el dilluns 16 de setembre i també hi haurà la possibilitat d’esdevenir mecenes del festival per donar suport a aquesta iniciativa que ha sorgit d’Agrat i que compta amb el suport de diverses entitats, comerços de la ciutat i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega.
Infolleida