S'ajorna l'augment de freqüències de tren entre Lleida i Cervera a l'R12

04/02/2024

Dilluns havia d'entrar en servei però no serà fins d'aquí a uns dies

S'ajorna l'augment de freqüències de tren entre Lleida i Cervera a l'R12 que havia d'entrar en servei dilluns que ve. En un comunicat, Renfe ha explicat que ara treballen conjuntament amb la Generalitat perquè es pugui fer al més aviat possible i, com a màxim, aquesta primera quinzena de febrer.

De dilluns a divendres, la nova oferta incorporarà vuit nous serveis diaris, quatre per sentit entre Lleida i Cervera. D’aquesta manera, la nova línia RL3 disposarà de set freqüències per sentit, a les quals s’hi han de sumar tres trens de la línia R12 que enllaça el Segrià amb Manresa i Barcelona, per fer un total de 10 serveis per sentit entre Lleida i Cervera.

Des de Renfe s’han planificat tots els recursos necessaris per prestar el nou servei previst a la línia RL3. Entre aquests, destaquen nou personal de conducció, d’intervenció i d’informació -aquests últims s’ubicaran a les estacions de Lleida, Tàrrega i Cervera-; i trens de la sèrie 447 que permetran garantir l’accessibilitat del servei.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)