Més de 120 empresaris de l’Urgell i la Segarra participen en la trobada d’Enfoc

13/03/2017

Abans de l’acte s’ha realitzat la firma del conveni entre el programa Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa” i els Ajuntaments de Bellpuig, Agramunt i Cervera, perquè Enfoc desenvolupi uns punts d’orientació laboral i formació en aquests municipis

Més de 120 empresaris de l’Urgell i la Segarra han participat en la jornada organitzada per Enfoc, el servei formatiu i d’inserció de l’Associació Alba en col·laboració amb el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, per donar a conèixer els serveis dirigits a les empreses i promoure la contractació de persones en risc d’exclusió.

A la trobada ha participat el periodista Albert Om, el qual ha donat a conèixer alguns aspectes clau que ha après durant la seva carrera, i que són extrapolables a l’empresa.

Prèviament a l’acte, s’ha realitzat la firma d’un conveni entre el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i els Ajuntaments de Bellpuig, Agramunt i Cervera, per ampliar el servei de formació i inserció que actualment ja s’està fent a Tàrrega a aquestes localitats, i comptar amb un tècnic d’inserció i un espai físic d’atenció a les persones i empreses en aquests municipis.

El Programa Incorpora ha aconseguit en els darrers 10 anys inserir  a Lleida a 4.000 persones en situació de vulnerabilitat gràcies al treball de les entitats socials, com l’Associació Alba, i a la complicitat de les empreses.

Enfoc espera poder repetir anualment aquesta trobada d’empresaris i fomentar d’aquesta manera el treball en xarxa amb les empreses de l’Urgell i la Segarra.

Francesc García