L'Associació Alba Homenatja a l'esportista Pol Puiggener

29/03/2017

L'esportsita, de 14 anys, va quedar segon en la cursa de 2500 metres d'esquí nòrdic sent l'únic representant Lleidetà de la comitiva catalana als Specials Olympics World Games 2017, i també la persona més jove d'aquesta categoria

Pol Puiggener ha ensenyat aquest dimecres als seus companys de l'Escola Alba la medalla i ha contestat a les seves preguntes sobre les dificultats de la prova o els entrenaments que ha de fer durant la temporada d'hivern per poder competir i aconseguir bones marques. 

En una de les preguntes en Pol ha explicat que abans de començar la cursa estava nerviós, però tenia el convenciment que aconseguiria la victòria. 

Des de l'Escola Alba li han preparat un emotiu vídeo on han recollit fotografies i moments de la seva participació en els Sepecials Olympics per tal que els seus companys poguessin veure i compartir la seva victòria. Maite Trepat, directora de l'entitat, li ha fet lliurament d'un diploma de reconeixement pel seu esforç i dedicació a l'esport.

Aquest any als jocs mundials hi han participat un total de 3000 esportistes i d'aquests 13 eren esportistes de la delegació catalana. Pol Puiggener ha estat l'únic representant de la província de Lleida.

En Pol fa escolarització compartida i assisteix uns dies a l'Escola Alba de l'Associació Alba i els altres dies a l'Institut on viu, Santa Coloma de Queralt. A més de l'esquí alpí i de fons que practica des dels 6 anys, competeix en natació amb el Club Esportiu Alba. 

Infolleida