L’Ajuntament de Tàrrega renova el ferm del carrer Partida Nova de Claravalls, que enllaça la C-14 amb les piscines del poble

07/08/2023

A més de l’aplicació de capa asfàltica, el vial també s’ha millorat amb la instal·lació de lluminàries LED i una cuneta per aigües pluvials

L’Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat les obres de renovació del ferm del carrer Partida Nova de Claravalls, el vial principal que dona accés a les piscines municipals del poble. Concretament, s’ha actuat en el tram que va des de l’encreuament de la carretera C-14 fins a la secció de carrer que encara té el paviment en bon estat. Les tasques han consistit en l’aplicació d’una nova capa d’asfalt bituminós al llarg de 110 metres de longitud, millorant així aquest vial que voreja la part est del poble.

El projecte ha inclòs la col·locació d’una vorada de formigó a un costat del carrer per millorar l’estabilitat del marge. També s’ha construït una cuneta a fi de millorar la conducció de les aigües pluvials.

De la mateixa manera, s’han substituït les dues lluminàries existents per columnes noves de tecnologia LED, dotació que s’ha ampliat amb dos altres punts de llum, també de baix consum energètic. Aquesta actuació ha estat coordinada per la Regidoria d’Urbanisme amb l’objectiu de millorar l’accés rodat al recinte de les piscines. El pressupost ascendeix a 44.878 euros (IVA inclòs), finançats íntegrament pel consistori.

Val a dir que per primera vegada l’Ajuntament de Tàrrega ha adjudicat unes obres a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Així, la UTE CCDL Segrià – Urgell, que es va adjudicar les obres de pavimentació i asfaltatge de vies públiques de titularitat dels ens locals de la comarca de l’Urgell, ha estat l’empresa encarregada d’executar els treballs de renovació de l’asfalt del carrer Partida Nova de Claravalls. D’altra banda, Edison Next Government SRL s’ha encarregat de la renovació de l’enllumenat.

 

InfoLleida