“La historia de Jan”, una aventura tendra i humana de superació i optimisme

04/05/2017

El film ha estat dirigit pel cineasta Bernardo Moll, el qual mostra els sis primers anys del seu fill, en Jan, amb síndrome de down

La inesperada notícia que en Jan tenia síndrome de Down va portar al seu pare, el cineasta madrileny Bernardo Moll, a escriure un blog i a gravar al seu fill per poder compartir el seu dia a dia i superar les seves pors. Fruit d’això neix el llargmetratge “La història de Jan”, una història de superació i acceptació des de l’optimisme, el sentit comú i la tendresa.

“La historia de Jan” és una pel·lícula que narra els primers sis anys de vida del Jan, juntament amb la seva mare, l’actiu Mónica Vic, i el  seu pare, el propi Bernardo; una aventura tendra i humana amb un missatge ben senzill, un llenguatge clar, i explicada des de l’amor d’uns pares al seu fill.

La pel·lícula s’ha fet gràcies a una exitosa campanya de crowdfunding a Verkami on es van recollir 34.295€ per poder realitzar-la.

El film arriba a Tàrrega després de ser presentada a ciutats com ara Alacant, Cuenca, Burgos, Barcelona, i al Festival de Cine de Màlaga.

Francesc García