Finalitza l’estada dels 24 joves que han participat al Camp de Treball del Talladell

28/07/2017

Durant la seva estada han recuperat els jardins i han rehabilitat l’espai de la terrasseta de la casa de Cal Gassol del Talladell

Els 24 joves que han participat en el camp de treball del Talladell i que provenien de diferents indrets de l’Estat Espanyol marxen molt satisfets de la feina realitzada i orgullosos d’haver pogut ajudar a adequar un espai que en podran gaudir els veïns i veïnes del Talladell durant l’estiu. Per aquest motiu, els nois i noies van preparar un sopar obert a tota la població per a ensenyar les tasques de rehabilitació realitzades a l’edifici de Cal Gasol.

Els joves asseguren que el camp de treball ha estat una experiència vital molt recomanable on han fet amistat amb d’altres joves i han pogut conèixer també la tasca de l’Associació Alba. Durant aquestes setmanes han estat en contacte amb les persones amb discapacitat de l’entitat coneixent el seu dia a dia i acompanyant-los i participant de les seves activitats.

Finalitza el tercer i últim Camp de Treball que aquest estiu, Quàlia, el servei de projectes educatius de l’Associació Alba, ha gestionat gràcies al suport del Departament de Joventut de la Generalitat. 

Infolleida