Demanen 24 anys i mig de presó a un acusat de violar i maltractar la dona i d'abusar de la filla a l'Urgell

17/11/2021

L'home es troba ingressat en un centre penitenciari des del setembre del 2020

La Fiscalia demana 24 anys i mig de presó a un home de 35 anys i nacionalitat marroquina acusat de violar i maltractar la dona i d'abusar sexualment de la filla en una població de l'Urgell. Segons el ministeri públic, entre els anys 2010 i 2019, l'acusat va obligar la seva esposa a mantenir relacions sexuals de forma violenta, arribant a pegar-li de forma reiterada. L'octubre del 2019 i davant la negativa de la dona de mantenir relacions, l'home va anar a l'habitació de la filla, que aleshores tenia 13 anys, i li va fer diversos tocaments de caire sexual. Arran d'aquells fets, la menor va explicar que els tocaments es venien repetint al menys des que tenia 11 anys i que en algunes ocasions l'acusat utilitzava la violència per fer-los.

La Fiscalia acusa l'home de dos delictes continuats d'agressió sexual i li demana 12 i 10 anys de presó, respectivament. Així mateix, l'acusa d'un delicte de violència en l'àmbit domèstic per al qual sol·licita 2 anys i mig de presó. A la vegada, demana que indemnitzi les víctimes amb 20.000 euros.

L'acusat es troba ingressat a la presó des del setembre del 2020. El judici se celebrarà el 24 de novembre a l'Audiència de Lleida.

ACN (Segre-Nova Tàrrega) / Foto: Segre