Castellserà inaugurarà aquest dijous l'11a edició del cicle cultural CastellSerà de Nit

01/08/2023

Una proposta cultural variada que inclou actuacions de teatre, circ, música i humor fins a finals d'agost

Castellserà acollirà aquest mes d’agost l’onzena edició del cicle cultural CastellSerà de Nit, organitzat des de la regidoria de Cultura de l’ajuntament i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El festival inclou actuacions de teatre, circ, música i humor els dies 3, 5, 10, 17, 24 i 31 d’agost.  

Després de l’èxit de la desena edició del cicle de l’any passat s’ha preparat de nou una programació adaptada a totes les edats, amb dos espectacles de música, dos de teatre, un espectacle de circ i un monòleg d’humor. 

El cicle comença el primer dijous d’agost, dia 3, amb el concert de Sílvia Rufach al violí i Albert del Viso al piano sota el títol “Cants poètics”, que repassa repertori clàssic de diversos compositors catalans. La segona actuació serà el dissabte dia 5 i també serà un concert, en aquest cas el concert de clausura del XXI Curs Internacional de Cant de Castellserà, que es celebra al mateix poble la primera setmana d’agost. Els alumnes del curs ens presentaran un conjunt de peces preparades durant la setmana. El dijous 10 tindrem el goig de comptar amb un espectacle de la companya local Improvisto’s Krusty Show, estrenat aquest mateix any i que sota el títol “Heeelp”, canvia el circ amb el que ens té habituats per un espectacle de clown. El cicle continuarà el dia 17 amb la novetat d’enguany i és que per primera vegada es comptarà amb un monòleg d’humor al cicle CastellSerà de Nit, un monòleg que porta per títol “Les 7 pomes” i que ens presenta l’artista lleidatà Ferran Aixalà. El següent dijous, el dia 24, tornarem al teatre de la mà de la companyia Teatre Nu, que ens presentarà el seu espectacle “Teatre Arrossegat de Catalunya”. El cicle clourà l’últim dijous del mes d’agost, el dia 31 amb l’espectacle “White Bottom” de Ramiro Vergaz, un espectacle de circ desenfadat que farà gaudir petits i grans. 

Un any més les es actuacions del cicle tindran lloc a diferents espais del municipi, en aquest cas a l’edifici de La Panera, a la pista d’estiu i també al racó d’antany. 

Des de la regidoria de cultura es vol seguir destacant el compromís de l’Ajuntament de Castellserà amb la cultura de qualitat i de proximitat, dos factors que s’han mantingut al llarg de les onze edicions del cicle. Així mateix s’espera que el cicle pugui superar el miler d’assistents entre totes les actuacions i es pugui seguir consolidant com un atractiu cultural a les terres lleidatanes. 

InfoLleida